måndag, maj 28

Real Mad Hectic..

Helgen har till största del ägnats åt att stressa runt fram o tillbaka mellan Ekerö, Länna och Karlslund. Allt är klart nu, förutom motorn, som inte startar (doh!). Martin ska försöka lura ut nåt båtmotorproffs som kan ta en titt på den, vi lär väl ha glömt tanka eller nåt sånt skit säkerligen. Så här ser den ut iaf..



Drack lite öl och grogg hemma hos mig på lördagskvällen med Sillstrypar-Heden + fru och Dödsmetall-Jane innan Taxi-Martin körde bort oss till Olssons Video.

Påväg dit stöter vi på den här hatade bilen..







Stack därifrån vid 3 och åkte till Högdalen på gårdsefterfest till 07.00, det är tydligen där alla Caledonian Inn-stammisar sitter och dricker rosévin nu när dom fick stänga igen ett tag för att nån dåre kastade in en molotov. Var sjukt trist där iaf.
Upp 10.00 på söndagen och åkte runt o letatade båtdelar, tändstift o andra nödvändiga saker.. Hemma igen vid 19-20 tiden.. Träffade Salem och gick till Fredsgatan för att lyssna på Marc Hype och Jim Dunloop.. Var sinnessjukt funky. Gick hem ganska tidigt för att palla upp till jobbet..

Dagens nerladdningstips: Noelle - The Craft (ft. Dilated Peoples)

0 kommentarer: