fredag, oktober 2

Angående Hammarby

Det är jävligt jobbigt att vara Bajare nu.

Inte nog med att spelarna på planen inte presterar och vi är ett fitthår från att åka ur högsta serien.

Inte nog med att vi har en styrelse och ledning som sätter upp helt orimliga mål inför säsongen och pratar om tapp-4 ambitioner, samtidigt som de säljer ut alla kompetenta fotbollsspelare Hammarby har haft de senaste åren.

Inte nog med att vi har en ordförande som tycker det är viktigare att käka snittar på en bokmässa än att gå på Hammarby-match.

Inte nog med att vi innan den nuvarande styrelsen hade en styrelse som skrev spelarkontrakt med fantasilöner och spenderade pengar som pojken med guldbyxorna.

Inte nog med att våran klubb alltså har missköts under flera år av förtroendevalda styrelsemedlemmar.

Nä, för att spä på lidandet ytterligare så har vi i Sverige ett fotbollsförbund med en Disciplinnämnd som skulle få Axelmakterna att verka myspys. Inkonsekventa bestraffningar och bötfällningar till höger och vänster. Gäller det Bajen? Ja, då tar vi i lite extra. Nyss uppdagades det att IFK Gbgs målvakt Kim Christensen flyttade in stolparna för att göra målet mindre. Det var inte så farligt så det såg dom mellan fingrarna med. Vi mötte Gais och förlorade den 23 september. Gais hade en spelare som inte var tillåten att spela. Disciplinnämnden valde att släppa det.

Slutna processer, inkonsekvens i straffen samt lagstiftande, dömande och verkställande makt i ett. Uppfyller alla kriterier för en diktatur.

0 kommentarer: